Chat with us
ATENȚIE: Din cauza vânzării în creștere, comenzile zilnice sunt limitate. Astăzi, , acum avem produsul PE STOC și îl trimitem în termen de 24 ore. Grăbiți-vă și comandați ACUM!
Folosiți-vă dispozitivele electrice ca mai înainte, dar PLĂTIȚI PENTRU ELECTRICITATE DE DOUĂ ORI MAI PUȚIN!*
SENZAŢIONAL! Cel mai simplu mod de a economisi energie
Plătiți cu 50% mai puțin pentru facturile dvs. electrice*
Durata extinsă a aparatelor de uz casnic*
Reduceți total legal consumul de energie*!
Simplu și sigur de folosit
 • Da, și eu doresc să primesc facturi electrice de până la 50% mai mici. Trimite-mi-mi Tesla Saver ECO acum!
 • 5.156 de gospodării din România și-au redus consumul de energie și au redus facturile la jumătate! Cu Tesla Saver ECO puteți face asta legal reduceți consumul de energie cu până la 50%.*Comandă acum!
  București,

  Știri senzaționale - acum este posibil să economisiți în mod legal la facturile electrice!

  Destul cu facturile mari și plătind mai mult decât consumați. Se știe că companiile de electricitate înșală oamenii prin creșterea constantă a facturilor la electricitate! Din fericire, noua soluție pentru economisirea de energie electrică optimizează consumul de curent, stabilizează tensiunea electrică și îmbunătățește calitate de energie din dispozitive. Toate acestea afectează scăderea consumului de energie în casa, în apartament sau în birou. Acum, și dvs. puteți reduce facturile cu până la 50% într-un mod legal și simplu!*

  Nu mai plăti mai multe decât consumi -- cu pachetul Tesla Saver ECO, vei începe să faci economi din prima la factura de curent!

 • Da, doresc să încep economisirea astăzi. Trimite-mi Tesla Saver ECO acum!
 • Tesla Saver ECO - soluția pentru economii semnificative!

  Tesla Saver ECO se bazează pe o tehnologie inovatoare, revoluționară de economisire a energiei, proiectată pentru a reduce cu până la 50% costurile cu energia electrică într-o clădire plată, în casă sau într-o clădire de afaceri.*

  Tesla Saver ECO va asigura economii maxime de energie într-o gospodărie și va reduce semnificativ facturile dvs. electrice și va prelungi viața aparatelor dvs.!

  Beneficiile pachetului Tesla Saver ECO nu se opresc aici. Această soluție inovatoare a atras multă atenție, devenind un subiect APRINS de discuție sezonul acesta. O soluție simplă, sigură și legală economisește energie și îmbunătățește bugetul gospodăriei dvs. și în cele din urmă este:

 • DISPONIBILĂ PE PIAȚA NOASTRA!


  Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la prețurile energiei electrice în continuă creștere!

  Vă prezentăm: un pachet revoluționar pentru economisirea de energie electrică, care a făcut mii de familii fericite și care le-a ajutat să economisească lunar bani la factura de curent.

 • Da, și eu vreau să scot factura electrică cât mai curând în această lună. Trimite-mi Tesla Saver ECO acum!
 • Cum poți consuma de două ori mai puțină electricitate?


  Multe intereferențe apar adesea pe rețeaua de alimentare cu energie electrică. Acestea interferează cu fluxul echilibrat de energie pentru toate aparatele din gospodărie. Rolul dispozitivului Tesla Saver ECO este de a filtra intererențele și zgomotele din sursa de alimentare și de a-și îmbunătăți calitățile pentru a economisi energie în toate dispozitivele conectate în casa sau în birou.

  Tesla Saver ECO nu interferează cu funcționarea unui contor electric și nici nu o determină să facă erori. Modul în care operează de fapt este că îmbunătățește calitatea sursei de alimentare furnizate, optimizează distribuția, elimină zgomotul și mărește durata de funcționare a aparatului dvs. * Economisește astfel multă energie în acest fel și la rândul său scade facturile dvs. electrice lunare.*

  Salvarea dvs. cu Tesla Saver ECO

  Reduce consumul de energie și facturile electrice. Cu Tesla Saver ECO facturile dvs. vor fi cu până la 50% mai mici în funcție de tipul de aparate electrice pe care le folosiți.*

 • 50% pe un aparat de aer condiționat, mașină de spălat, calculator, uscător de păr
 • 45% pe aragaz electric, fier, cuptor cu microunde, încălzitoare
 • 40% pe congelator
 • 35% pentru aparatele mici (boilere, prăjitoare de pâine etc.)
 • 50% pe altele (burghie și alte unelte electrice)
 • În plus, vă veți prelungi durata de viață a aparatelor dvs. de uz casnic - ceea ce înseamnă că economisiți bani suplimentari pentru achiziționarea de noi aparate!

 • Avantajele Tesla Saver ECO

  Această soluție universală vine cu nenumărate avantaje. Aceasta sunt doar câteva dintre ele:

 • Domeniul de aplicare al Tesla Saver ECO

  Tesla Saver ECO a câștigat popularitate uriașă în întreaga lume. Toți cei care o utilizează au raportat mari economii la facturile lor de energie electrică.

  Este potrivit pentru:

 • Apartamente și case
 • Birouri
 • Săli de fitness și saloane de frumusețe
 • Magazine
 • Cafenele, restaurante, hoteluri
 • Ateliere auto
 • De ce este Tesla Saver ECO cea mai importantă alegere?

  Tesla Saver ECO este un produs de calitate superioară. Pachetul dispune de certificatele necesare. Multe produse aflate pe piața europeană încearcă fără succes să imite dispozitivul Tesla Saver ECO. Ai încredere doar în cel original.

  Tesla Saver ECO afectează toate dispozitivele care provoacă perturbații în alimentarea cu energie electrică. Astfel economisiți energie în aparate de aer condiționat, congelatoare, mașini de spălat, aspiratoare, televizoare, calculatoare, iluminare fluorescentă, mașini de spălat vase, frigidere, echipamente de birou.*

  Avantajele pachetului Tesla Saver ECO sunt

 • Sustenabile pentru case, birouri, cafenele...
 • Garanție 44 de zile
 • Ușor de folosit
 • Acesta te va ajuta să economisești încă din prima lună
 • Prelungind viața dispozitivelor tale electronice
 • Este legal și sigur de utilizat.
 • Experții au confirmat că acesta ajuta la economisirea substanțială de energie electrică.

  Robert Ion, electrician

  „În cele mai multe locuințe, frigiderul este al doilea consumator de energie electrică. Aproximativ 15% din consumul de curent se duce în această unitate. La multe alte dispozitive, tu poți economisi energie doar închizându-le. Dar nu poți face acest lucru cu frigiderul. De asemenea, dacă ai știi cum furnizorii de energie electrică lucrează, și ce prețuri cer, e clar că plătești mai mult decât ar trebui. De aceea este important să ții singur sub control consumul de energie electrică. Calculele sunt clare: în medie, un cămin consumă anual energie electrică în valoare de 3000-4000 lei. Cu siguranță se va simți în portofelul tău dacă economisești 20-30%. Asta este ceea ce știu din experiență.”

 • Trimite-mi Tesla Saver ECO acum!
 • Nu aștepta ca prețul facturii de curent să crească, deoarece stocul de pachete Tesla Saver ECO se va epuiza până atunci. Comandă acum!

  Tesla Saver ECO vă va ajuta:

 • Economisiți până la 50% la facturile electrice*
 • Extindeți durata de viață a aparatelor dvs*
 • Consum redus de energie perfect legal*
 • Într-un mod simplu și sigur
 • Tesla Saver ECO este alegerea potrivita pentru economisirea energiei?

  Dacă aveți în continuare îndoieli - aceste fapte interesante vă vor ajuta să decideți!


  Metodă

  Oprirea aparatelor din gospodărie și urmărirea consumului de electricitate

  Pozitiv

  Poate contribui la reducerea facturii la curent. Poate dezvolta o filosofie de viață economică.

  Negative

  Obositoare și nu întotdeauna eficientă. Este nevoie de anumite restricții.  Metodă

  Tesla Saver ECO

  Pozitiv

  Datorită tehnologiei de vârf, aceasta îmbunătățește calitatea energiei furnizate și optimizează consumul acesteia. Prin utilizarea acestuia puteți economisi până la 50% din facturile de energie electrică.*

  Negative

  Nu există.

 • Cum se utilizează Tesla Saver ECO?

  Tesla Saver ECO îți va permite să economisești până la 50% la factura de curent.* Acesta optimizează consumul de energie electrică prin stabilizarea tensiunii rețelei. În acest fel, vei economisi bani și energie.

  1.

  Te-ai saturat de facturile de energie electrică uimitoare? Nu știți ce dispozitive să opriți pentru că aveți nevoie de toate acestea?

  2.

  Începe să economisești bani la factura de curent cu Tesla Saver ECO - ușor și legal.

  3.

  Facturile lunare de energie electrică vor fi cu până 50% mai mici cu ajutorul pachetului Tesla Saver ECO.*


 • Da, vreau să salvez simplu și legal facturile mele de energie electrică. Trimite-mi-mi Tesla Saver ECO acum!
 • În tot mai mare de locuințe, consumul de energie electrică este redus. Vezi ce au de spus despre asta:

  „Diferențele se observă.”

  „Am fost foarte surprins când am văzut cât de ușor este să economisești energie electrică. Întotdeauna am crezut că astfel de economi sunt prea mici și că nu le voi simți. Doar acum am realizat cât am greșit. Simți diferența chiar și dacă economisești doar 20%. Doar imaginează-ți să economisești și mai mult.”*

  Ion, 34 de ani, agent de vânzări din Craiova.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  „Nu mai vreau să fiu jefuită.”

  „Curentul electric e mult prea scump! În fiecare zi, devine din ce în ce mai scump. Ca și cum nu era de ajuns, furnizorii ne înșală. Am urmărit atentă consumul de curent și am realizat că plătesc mult mai mult decât consum. Acest lucru trebuie să înceteze!”*

  Mariana, 40 de ani, vânzătoare din Covasna.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Am economisit și am cumpărat și un telefon mobil. :)"

  „Am văzut că nu trebuie făcute schimbări drastice pentru a economisi 30% la factura de curent. Poate că nu sună mult, dar cu banii economisiți am putut să-mi cumpăr un telefon mobil nou. Până la urmă, de ce aș risipi bani pe furnizorul de energie electrică?!”*

  David, 27 de ani, ospătar, Deva.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  Povestea de succes a lunii:

  „Muncitorii mei primesc acum bonusuri. ”

  „Electricitatea era unul dintre costurile cele mai mari ale companiei mele. O adevărată povară, dat fiind faptul că e o companie mică. Din fericire, am angajați nemaipomeniți, care m-au ajutat să reduc costurile la curent. Deoarece ei merită cel mai mult pentru acest lucru, am decis că e cinstit să le ofer lor banii economisiți. De aceea ei vor primi un bonus la finalul anului. E mai bine să ajungă în mâinile lor decât la furnizorii lacomi.”*

  Marian, 61 de ani, antreprenor, Filiași.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Atenție: Datorită cererii mari, stocurile sunt limitate! Dacă comanzi astăzi, îți garantăm livrarea produsul în următoarea zi lucrătoare. Rezultatele postate pe această pagină nu garantează că produsul nostru va avea același efect pentru toți. Cei mai mulți dintre utilizatorii noștri sunt mulțumiți, dar există și clienți care nu obțin rezultatele dorite. Pentru aceștia, există o garanție valabilă odată cu achiziționarea produsului. Pagina prezintă poveștile clienților satisfăcuți. Există clienți mulțumiți de produs, și care-l utilizează cu succes, și care au primit pagina drept recomandare de la alți clienți mulțumiți. La cererea individuală a utilizatorilor, unule dintre nume au fost modificate. Cele autentice sunt păstrate la sediul companiei noastre.

 • Acum ai oportunitatea să reduci consumul de energie electrică cu până la 50%!

  Profită de această oportunitate și achiziționează acest dispozitiv împreună cu o carte ce conține sfaturi simple pentru a economisi mai mult.

  Pe lângă economiile pe care le vei face, pachetul Tesla Saver ECO mai are un rol important: protejează mediul!

  Un consum redus de energie înseamnă o planetă mai verde și mai curată.

  Promoție specială - 359.94 lei - 179.97 lei - Activați CUPONUL


  Se trimite comanda,
  Vă rugăm, așteptați!
  Unde putem să vă trimitem comanda dvs?
  Nume
  Prenume
  Adresa
  Nr.
  Cod poștal
  Localitatea
  Telefon
  E-mail
  Produs
  Comentariu
  PS: Va garantam livrare a doua zi!
  1 x - 359.94 -50% 179.97 lei + taxe poștale
  2 x - 611.94 -50% 305.97 lei + taxe poștale
  3 x - 791.94 -50% 395.97 lei + taxe poștale
  100% cumpărare în siguranță
 • Faceți clic aici și obțineți Tesla Saver ECO cu care veți primi facturi de 50% mai mici la electricitate!
  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.
  Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: simona.milcu@netsales.club. Produs: Tesla Saver ECO